NİĞDE / MERKEZ - Kiledere Şehit Bülent Tunçbilek Ortaokulu

Ödüllü Kitap Okuma Yarışmamız Başlıyor

Mrt

8. Sınıf Öğrencilerimize Ortaöğretim Kurumlarımızı Tanıttık.

Ock

Çedes projesi kapsamında Filistinde yaşanan drama bir nebze merhem olmak adına duzenledigimiz kampanyada dün sınıflara konulan kumbaralari açtık.

Ara

Sanatın etkileyici gücü, milli manevî değerlerin coşkusu ile birleşince böyle mükemmellikler çıkıyor ortaya. Okulumuzun yola bakan cephesine Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı temalı çalışmalar yaptık.  Çalışmalarımız kasaba halkı tarafından büyük takdir görüyor.

Hentbolda Kiledere Rüzgarı,

4 takım ile katıldığımız Hentbol müsabakalarında takımlarımız kupalara doymadı.Erkekler

Kiledere Şehit Bülent Tunçbilek Ortaokulu 6 Efendibey Ortaokulu 1.

Kızlar Kiledere Kiledere Şehit Bülent Tunçbilek Ortaokulu 6 - Bor Atatürk Ortaokulu 1

Kucuk Erkekler

Kiledere Şehit Bülent Tunçbilek Ortaokulu 4 Abdülhamidhan Ortaokul 0 Bütün öğrencilerimizi ve Beden eğitimi öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz içten ve dıştan boyanmış tertemiz haliyle eğitim öğretime hazır.

May

İl çapında düzenlenen şiir yarışmasında öğrencimiz Furkan Yusuf TERECİ il üçüncüsü olmuştur.

Mrt

Hentbol yıldızlar kız takımız zorlu rakiplerini geride bırakarak İL İKİNCİSİ olmuştur. Erkek Yıldız takımımız ise okulumuz en güzel şekilde temsil ederek üçüncülük kürsüsünde yer almıştır.

Ock

Yıllarca alçıpan duvarlar ile hizmet veren yıkılmaya sınıf ve öğretmenler odamızı yeniden inşa ediyoruz.

Ock

Deneme Sınavlarında, yerel yarışmalarda ve okul genelinnde tutum ve davranışları ile ön plana çıkan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Ock

Meslektaşlarımızdan okulumuza anlamlı destek . Konya Niyaz Usta İlkokulu öğretmen ve velilerinden okulumuza kardeş eli.

May

Öğrencilerimiz ie kitap fuarını ziyaret ettik.

Makamlar çocuklarımızda

Baharın gelmesiyle fidan dikme çalışmlarımız başladı...