NİĞDE / MERKEZ - Kiledere Şehit Bülent Tunçbilek Ortaokulu

Kiledere Şehit Bülent Tunçbilek Ortaokulu

Kiledere Kasabası Merkez/NİĞDE
Vizyon
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Başarılar
Son dört yılda 4 öğrenci fen lisesi, 4 öğrenci nitelikli lise, 10 öğrencimiz spor lisesine yerleşmiştir. Her yıl il çapında yapılan yarışmlarda dereceler elde edilmektedir.
09:00- 15:30
Ulaşım
Kasabadan öğleye kadar Niğde´ye; Niğde´den kasabamıza öğleden saat beşe kadar servisler bulunmaktadır.
Öğretmen servisimiz bulunmaktadır.
NİĞDE NEVŞEHİR KARAYOLU ÜZERİNDE, NİĞDE MERKEZE 52 KM UZAKLIKTA BİR KASABADIR.
48 KM.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun kız ve erkek hentbol takımları bulunmaktadır. Her yıl okul sporlarına katilim sağlanmakta ve il dereceleri alınmaktadır.
Bülent Tunçbilek Okuyor isimli okuma projemiz bulunmaktadır.